Had u  al gehoord van… Linden?

Nee? Wij ook niet! Onze GPS gelukkig wel – en beter zelfs: er is maar één Linden in Vlaams-Brabant, dus we zouden het wel vinden…

Eens aangekomen te Linden, hadden we zicht op het Chartreuzenbos en de bijhorende heuvels… er zou dus geklommen moeten worden! Hellingen genaamd “de zounk” en “het sukkelpad” deden hun naam alle eer aan – het was soms zweten, zwoegen en stoempen om de top te halen, als die al gehaald werd… Na de pitstop hadden we de meeste hoogtemeters al gehad, en konden we wat rustiger uitbollen door een zonovergoten Hagelands landschap… alhoewel, het bleef oppassen voor fietsende Hagelandse dames die het niet zo nauw nemen in de bochten… Dimi heeft van dichtbij kennis mogen maken met dit fenomeen!

Volgende week zondag trekken we wat verder in het Hageland: in het Langdorpse gehucht Wolfsdonk rijden we een heuvelachtig tochtje van 25 of 45km, georganiseerd door Wolfsdonk Oep Wiele. Afspraak zondag 7 oktober, om 8u20 aan de kerk te Weerde.

3 gedachten over “Had u al gehoord van…

  1. Tja, het seizoen van de vallende bladeren is gestart. Misschien hebben de dames daar ook last van 🙂
    En de eikels komen er ook aan …

  2. hallo,
    goe bezig mateke! Den tiende oktober ga ik even langs bij de specialist voor mijnen enkel. Als die het licht op groen zet kom ikke terug uit mijn bed op zondagmorgen!
    Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.