De buienradar aan de kant geschoven, ik hoorde de regen wel tegen de rolluiken pletsen. Mijn vrouwtje keek me met rare ogen aan toen ik het deken aan de kant schoof en fluks het bed uit sprong. ( met krakende knoken uit bed kroop= volgens de politie! ) . De vaste mannen van het “thuis”team waren op buitenlandse trip en dan voel ik me altijd aangesproken om alles in goede banen te leiden. Tussen al het vrouwelijk schoon aan de kerk waarde ik toch twee mannelijke exemplaren op zoek naar de juiste weg. Sinds lange tijd weer met de groten op stap met als doel , het tempo drukken!

Het tochtje ging langs de kampenhoeve, de ezelboerderij die volgende MTB toertocht onze bevoorrading zal herbergen. Verder gingen we freewielen op de vosberg de extra lus voor de 58 km .

De regen was tegen de rolluiken blijven plakken want geen druppel gezien onderweg.  Een fijne zondagmorgen gehad en moe maar voldaan op de zondagnamiddagzetel in slaap gevallen.

Tot volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.