Oud-Heverlee

Slechts twee man aan de kerk… Dimi en ikzelf. Eerst nog een herstellingske aan Dimi’s voorrem, vervolgens de bikes het dak van de auto op, en hopla, naar Oud-Heverlee. Aan de start zat Bruno ons op te wachten – hij had er dan al 30km wind mee op zitten… van Raf geen spoor…

Het was een hele week min of meer droog gebleven, en de wind had ook zijn werk gedaan – natuurlijk niet kurkdroog, maar alles was wel goed berijdbaar, en zwaar baggerwerk was er ook al niet meer bij! De tocht begon rustig, met wat brede dreven door het Meerdaelwoud, maar hoe dichter we bij de taalgrens kwamen, hoe meer het op en af ging, en hoe technischer & plezanter het werd… terugkeren deden we vooral langs veldwegen, minder technisch, maar toch loodzwaar door een venijnige wind. Nog een passage door het Meerdaelwoud, waar het ook geen meter plat is, om dan nog even het parcours van de Leuvense Soudal cyclocross aan te snijden: enkele technische bulten, en dan stoempen op de laatste strook offroad, die met behangerslijm leek ingesmeerd te zijn – zó plakken dat de wielen deden!

Ondertussen hadden we ook een teken van leven vernomen van Raf: hij had te veel chocomelk gedronken de avond voordien! Geldig excuus, en dus dronken we zelf nog een Grimbergs chocomelkske om te recupereren.

 

De volgende twee weken… Schaffen & Gelrode

Volgende week zondag 15 februari zit ik in Oostenrijk en ga ik bergop met de lift en bergaf met de ski’s… De uitrijders kunnen dan naar Schaffen voor een tocht van 25, 40 of 50km: afspraak om 8u00 aan de kerk te Weerde.

Zondag 22 februari ben ik hopelijk gezond en wel terug in België om een tocht van 25, 45 of 60km te gaan rijden te Gelrode – eveneens afspraak om 8u00 aan diezelfde kerk.

De thuisrijders, met of zonder Peter, vertrekken beide zondagen een uurtje later, om 9u00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.