Thuisrijders… Platte Rust

Vol goede moed mijnen bike klaargezet, de batterijen van de GPS in de lader gestoken, en zoals altijd vroeg in het bedje. Mijne pols deed al een tijd moeilijk, niet echt onoverkomelijk. Echter op zondagmorgen bij het krijsen van mijn wekker kwam daar nog een licht griepgevoel bij.  Geen moed meer om uit de bedstee te komen, dan maar met een “pulle” terug het bedje in. Verplichte platte rust!

Hopelijk tot volgende zondag!

Luc

Uitrijders… Gelrode

Ik profiteerde nog een dagje langer van de Oostenrijkse zon & sneeuw, terwijl Dimi, Raf & Bruno er op uit trokken met hun bike naar Gelrode. Dimi stuurde mij volgende verslag:

Op een mistige zondagmorgen en bij het vriespunt was er geen volk aan de kerk te zien voor een ritje Gelrode. Wel had Raf zijn carbonnen ros al gegeseld voor een opwarmritje tot ginder.
Aan de start gekomen had een 2de desperado van onze club zijn koffie al opgeslurpt en was Bruno klaar om uit de startblokken te schieten, gelukkig nog kunnen tegenhouden om zelf ook de plaatselijke koffie te verorberen.
Bij het inschrijven hebben ze me de 60km ‘aangeraden’, dus maar doen zeker
Echter was den elastiek van Raf & Bruno niet lang genoeg om mij op sleeptouw te nemen. De modder was van hoge kwaliteit en bracht me telkens in de achtervolging, voor Bruno en Raf was het als een mes door de boter!
Langs de mistige Demer naar de gekende paden en bossen rond de E314. De gekende bevoorrading gaf de mogelijkheid om met een extra lus de 60km te nemen of af te snijden voor de 45km. Als een oude grijsaard (of ander pleonasme) heb ik mezelf de 45 ‘aangeraden’.
Na 2:51:48 min voor 45,1km en +-2kg extra plaatselijke flora aan mijn fiets deze aan mijn stalen pk-ros gebonden om thuis lekker te genieten van de afspuitbeurt in een lekker winterzonnetje.
Het kan verkeren, zei Bredero!
Merci, Dimi!
De volgende twee weken… Bonheiden

Volgende week zondag 1 maart kunnen we gaan biken te Bonheiden – een redelijk vlakke rit van 25, 45 of 57km. Afspraak om 8u00 aan de kerk te Weerde. Ik doe alvast de op en af met de bike, Raf & Bruno ook, vermoed ik.

De thuisrijders spreken een uurtje later af, om 9u00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.