Eerst en vooral: een sportief en gezond 2013, vanwege het WTC Verbruggelingen – KWB Weerde MTB Team.

En dan nu over naar de orde van de dag… het verslag! Op de laatste nipper te weten gekomen dat de toertocht te Boutersem van de kalender geschrapt was… nog vlug een alternatief gezocht in het toch wel povere eindejaarsaanbod, en dat was Sint-Job-in-’t-Goor!

Met vier bikers trokken we de Antwerpse bossen in. De weergoden waren ons alvast gunstig gezind – het zonneke heeft zelfs even geschenen, zowaar! En ook de paadjes waren nog in redelijke staat – natuurlijk glibberig, en hier en daar moest je even door de stoverij (zonder frieten helaas), maar alles bleef goed berijdbaar. De zandgrond op het militaire domein te Brasschaat was zelfs een feest voor onze rubberen noppen!

Door de lange wachtrij aan de bevoorrading, hadden we de magen niet gevuld: langs de antitankgracht kwam de geur van hot dogs, choucroute en mosterd onze neuzen al binnengewaaid, en met een stevig tempo bereikten we de finish – ziezo, de kerstmaaltijd er af gefietst, en iedereen klaar voor de overgang van oud naar nieuw.

Volgende week zoeken we het iets dichter bij huis: we gaan van “Drie Koningen” zingen tijdens de toertocht (18-32-42-52km) van MTB Palmvelden te Londerzeel St. Jozef! Afspraak zondag 6 januari8u20 aan de kerk te Weerde!

Wil je liever een plaatselijk tochtje rijden? Afspraak op dezelfde plek, maar dan om 9u00.

Tot slot wil ik nog vermelden dat de kalender voor het tweede deel van het winterseizoen (januari – februari) online staat!

Tot zondag!

2 gedachten over “Stoverij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.