Thuis… de replay naar Buken!
Aangezien de Peter dit weekend aan het vechten was met een griepaanval, heb ik dit weekend me dan maar ontfermt over zijn schaapjes!  🙂

Vorig weekend durfden we maar met twee de uitdaging aan richting Buken te rijden, en wie dacht dat hij er aan ontsnapt was had het mis. Deze zondag stonden er 5 dapperen me op te wachten aan de kerk, waaronder een nieuweling, Tom.

En dus vertrokken we met zes, richting Buken, met toch een paar aanpassingen aan de rit om de ergste stukken te vermijden. Water en modder hebben we nog genoeg gezien, de opmerking,van Hans: “Zeg het moet nog plezant blijven!”, hebben we toch een paar keer moeten horen! 🙂

Onze nieuweling bleek in ieder geval een sterke kerel te zijn, hij heeft deze tocht zonder problemen mee uitgereden.

Maar allee, na ongeveer 42 km waren we moe maar tevreden terug in Weerde. Goed op tijd, om te gaan eten en ons fietske te kuisen.

Volgende week zal ik er niet bij zijn, maar tegen dan zal Peter wel een nieuwe, mooie tocht uit zijn Gps toveren.

Allemaal bedankt voor het gezelschap en tot volgende keer,
Chris

Op verplaatsing…
Voor de eerste rit-op-verplaatsing van 2013 stonden 5 bikers paraat! Eentje was zijn verjaardagsroes nog aan het uitslapen, een andere zijn bike lag op intensive care, en de rest zal nog niet bekomen zijn van de feesten, zeker?

Vanuit de Londerzeelse Palmvelden vertrokken we voor een tochtje van 44 of 53km! De rustige aanloop deed ons even vergeten dat Londerzeel nog maar een goede twee weken geleden serieus in watersnood zat… gelukkig lag er onder het laagje blubber meestal wel een stenige ondergrond zodat de meeste klimmetjes nog op één of andere manier opgereden konden worden… maar zo nu en dan was het toch even ter plaatse trappelen!

Toporganisatie, bovendien, daar in Londerzeel: we kregen er een overdekte privéparking, nog nooit meegemaakt – de blutsen in onze fietsen en bumpers waren wel voor eigen rekening  😯

Belangrijk!
Ook nog even uw aandacht, voor wat belangrijke info:

  • Volgende week zal er niet op verplaatsing gereden worden! Een heleboel vaste uitrijders hebben familiale verplichting, en de dichtsbijzijnde interessante tocht is in Herenthout! We rijden dus allemaal samen een rondje in de schaduw van onze kerktoren – afspraak zondag 13 januari om 9u00 aan de kerk te Weerde!
  • Vanaf zondag 20 januari scheiden onze wegen dan weer, maar de uitrijders spreken 20 minuten vroeger af, om 8u00! Dit omdat er enkele bikers zijn die ofwel zelf naar de jeugdbeweging moeten, ofwel kinderen hebben die daar naartoe moeten!

En tot slot nog een uitsmijter: als de modder zo onze oren blijft uitkomen, overwegen we een citybike te doen – iets van deze aard: http://youtu.be/1qibdNgWU_M

Met vriendelijke groeten – en nogmaals onze beste wensen voor 2013,
Het KWB Weerde – WTC Verbruggelingen MTB Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.