dijlelandEindelijk nog eens vrieskou deze winter, bij een staalblauwe hemel. Vier bikers hadden zich goed ingeduffeld en stonden op het appel. Bruno maakte zijn langverwachte terugkeer – bleek dat hij een botje in zijn elleboog gebroken had, en enkele weken buiten strijd was.

Op mijn GPS stond een tochtje van 78km, maar om de elleboog van Bruno te sparen (goed excuus hé), besloten we dit in te korten tot iets meer dan 60km. Via het veld trokken we langs Kampenhout & Nederokkerzeel naar Kortenberg: daar mocht Dimi zijn improvisatietalent boven halen, en leerde hij ons enkele onbekende paadjes kennen in Kortenberg. Vanaf dan ging het ook goed op en af – gelukkig was het merendeel van de offroad tracks nog goed berijdbaar… op de weg daarentegen was het gevaarlijk glad… Gilles mocht het aan den lijve ondervinden: een slippertje, en hij lag tegen het asfalt!

Na drie uur en een half, stonden we weer aan de kerk te Weerde, op tijd voor de lunch – wijle content, het vrouwke en de kindjes ook content!

Volgende week zondag 19 januari rijden we weer op verplaatsing, in Brasschaat, voor een tochtje van 25 of 45km. Afspraak aan de kerk te Weerde om 8u00.

De thuisrijders vertrekken een uurtje later, om 9u00 – normaal gezien is Peter er weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.