Even ter herinnering: zondag 3 april zal Bart er alweer niet zijn, maar natuurlijk zal er nog steeds met de bike gereden worden:

  • Wat toertochten betreft, is de 20e Raid VTT de la Haute Sambre te Thuin (Henegouwen) een aanrader – een eindje bollen, maar een razend knappe tocht (zie verslag 2014). Afspraak om 8u00 aan de kerk te Weerde. Best eigen vervoer voorzien!
  • Zoek je het liever dichter bij huis, dan is hopelijk Peter in één geheel teruggekeerd van de witte bergflanken, en leidt hij jullie op de bike door Weerde en omstreken. Afspraak om 9u00.

Niet vergeten: zondag 10 april rijden we allemaal samen een tocht (+/- 40km, rustig tempo) in het Zoniënwoud. Afspraak om 8u30 aan de kerk te Weerde: met de wagen rijden we naar de parking van station Groenendaal, waar we zullen samen komen met zij die de heen-en-weer met de fiets doen (+/- 30km – afspraak aan de kerk te Weerde om 7u45). Laat ten laatste op vrijdag 8 april aan bart.decadt@gmail.com weten als je mee wil gaan, en of je dan met wagen of de fiets naar het Zoniënwoud rijdt.

Ten slotte, nog wat interessant nieuws uit de fietsindustrie: onze blitse 29″ bikes zijn binnenkort alweer passé… Florian Vogel en Focus hebben een 36″ bike ontwikkeld! Lees er meer over op: http://o2bikers.com/newsDetail.asp?newsID=2918

BIG BIRD_FOCUS_Flo_Vogel1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.